Slå ett slag för badkaret

Vitt Geberit Soana badkar

Trenden är tydlig, duschar har besegrat de gamla hederliga badkaren. Badkaren har förlorat allmänhetens gunst i nästan samma omfattning som duschen har stigit i popularitet.

Detta trots att andra sanitetsprodukter bleknar i jämförelse med badkaret. Det representerar en oas av välbefinnande och personifierar den renaste formen av personlig hygien.

För alla som bara har ett badrum, är det klassiska badkaret med dusch och badkarsvägg det perfekta valet. Om du har lite mer utrymme så behöver du inte välja - du kan ha både dusch och badkar.

Men var smart: låt inte det extra utrymmet fresta dig att välja ett större badkar. Det är ingen tillfällighet att standardstorlek för ett badkar är 175 cm och har en bredd på 70-75 cm. Det är för att badkaret ska ha rätt format för din kropp.

Det finns ännu en detalj att ta hänsyn till, en som garanterat är viktig i längden - bottenventilen. När du provsitter badkaret - vilket är lika viktigt som att prova ett par skor - kontrollera att bottenventilen inte är i vägen eftersom det kan förstöra njutningen av ditt bad.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.