Oönskade lukter

Oönskade lukter i badrummet? Det behöver det inte vara så

Det är dags för middag. Familjen väntar otåligt i matrummet, beväpnade med knivar och gafflar. Det är ingen tvekan om att kocken i huset har skapat ännu en delikat måltid – men vad det är förblir ett mysterium. Det beror på att köksfläkten har varit på och att dörren har varit stängd för att förhindra att matlagningens dofter ska spridas i huset.

Situationen i badrummet är inte helt olik. Även om rummet i regel är fräscht och rent kan otrevlig lukt ibland finnas kvar efter ett toabesök. Under ganska lång tid har luktutsugning som bekämpar problemet använts i badrum på ungefär samma sätt som en köksfläkt, men filtren i badrummet är mycket tystare som tur är. Luktutsugningen tar bort den otrevliga lukten redan vid källan – i toaletten vilket gör att badrummet förblir luktfritt och fräscht.

Här är ett litet tips: för att luktutsugningsenheten ska fungera optimalt behöver filtret bytas då och då – precis som i köket.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

Alltid uppdaterad

Fyra bilder från Geberit Tips & Tricks

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar några nyheter, evenemang eller tips för badrummet. Håll dig uppdaterad med de senaste produkterna, viktiga datum för din kalender och mer information om renlighet, optimering av utrymme, komfort, design, användarvänlighet och tillgänglighet i badrummet.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vilket badrum är rätt för dig?

Exakt vilka behov har du? Är det utrymme, renhet eller design som är viktigast för dig? Vill du ha användarvänliga produkter? Föredrar du den extra komfort som exempelvis Geberit AquaClean duschtoalett ger? Eller vill du ha en universell design? Oavsett vilket så förenklar våra badrumslösningar dina dagliga rutiner.

Mer utrymme i badrummet
En högre nivå av renhet i badrummet
Mer funktionell design i badrummet
Mer komfort i badrummet
Ökad tillgänglighet i badrummet
Mer användarvänligt badrum