Nu slipper du frysa i badrummet

Kvinna som fryser i duschen

Att kliva in i ett härligt varmt badrum ger dig en bra start på dagen.

Om du fryser på morgonen, blir det svårare at komma igång. Ett kallt rum eller golv är en otrevlig upplevelse om du halvsover - och det gäller särskilt i badrummet eftersom det är platsen vi oftast beger oss till så fort vi stiger upp.

Här är några punkter som får ditt badrum att ge dig en strevlig start på dagen.

Värme

Undersökningar visar att temperaturen i badrummet ska vara minst 23 grader för att vi inte ska huttra när vi kliver ur duschen eller badet. Det finns en uppsjö av värmekällor som kan hjälpa oss att uppnå rätt rumstemperatur:

Handdukstork
Den torkar inte bara dina handdukar utan står också redo med en varm handduk när du kliver ur duschen.

Duschdörr
En duschdörr är bästa sättet att hålla kvar värmen i duschen. Du får dessutom en varm och fuktig plats även efter att du har stängt av vattnet.

En liten matta
Om du vill ha något mjukt under fötterna kan du lägga en mysig badrumsmatta där du oftast står, kanske vid tvättstället. Den ger ett härligt intryck till ditt badrum och är enkel att byta ut om du vill förnya.

En duschtoalett
Moderna duschtoaletter har sitsuppvärmning. Dessutom rengör de dig med härligt varmt vatten när du har gjort det du ska. Som en härlig, varm kram.

Förresten: Visste du att det finns spegelskåp med uppvärmd glasyta? Den ska inte värma upp badrummet förstås, men gör att spegeln inte blir immig – du slipper alltså se en suddig version av dig själv efter en het dusch.

Tips: De rätta accessoarerna, som växter och handdukar i varma färger, kan göra badrummet ännu mysigare. Att kombinera vackra föremål med härliga dofter gör också badrummet till en varm plats att vistas på.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

Alltid uppdaterad

Fyra bilder från Geberit tips och tricks

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar några nyheter, evenemang eller tips för badrummet. Håll dig uppdaterad med de senaste produkterna, viktiga datum för din kalender och mer information om renlighet, optimering av utrymme, komfort, design, användarvänlighet och tillgänglighet i badrummet.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev