Toaletten för alla åldrar

Toaletter får ofta alltför lite uppmärksamhet, trots att de är grundbulten i alla badrum och spelar en viktig roll oavsett åldersgrupp. Moderna WC-lösningar, som duschtoaletter, förenklar vardagen och ger optimal rengöring av intimområdet för alla åldrar.

Duschtoaletter minskar behovet av tillsynen för barn

Duschtoalett för beröringsfri rengöring

Ett åldersanpassat badrum ska vara bekvämt, säkert och användbart utan hjälp utifrån. En toalett med integrerad duschfunktion – en kombination mellan en toalett och bidé – är ett utmärkt val. När man åldras och rörligheten blir mer begränsad gör vissa rörelser, som har med personlig hygien att göra, livet lite svårare. I en duschtoalett startar man med en enkel knapptryckning duschfunktionen som grundligt och behagligt rengör rumpan med kroppstempererat vatten. Detta leder till större oberoende i vardagen för äldre eller rörelsehindrade personer.

Modern toalettlösning

Fördelarna med duschtoaletteknologin som uppfanns på 1960-talet gäller inte bara äldre personer. Vatten är det bästa sättet för alla åldrar att rengöra sig grundligt och skonsamt. Ju mer irriterad rumpan blir av gnidande med toalettpapper, desto större risk för hudproblem, allergier och eksem. Med en duschtoalett, kan man oavsett ålder uppleva en helt ny känsla av renhet. Den uppdaterade och moderna tekniken är också ett intressant sätt för barn att lära sig att själva rengöra rumpan vid toalettbesöket. En liten badrumspall framför duschtoaletten gör det enklare för de små att sätta sig tillrätta.

Personliga inställningar för att passa alla krav

Det är enkelt att justera duschtoalettens funktioner efter sina personliga önskemål. Exempelvis kan varje person ställa in duschstrålens styrka och vilket läge duscharmen ska ha. Det gör att enbart de områden som ska rengöras nås av duschstrålen. De personliga inställningarna kan sparas och när som helst nås med en enkel knapptryckning.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

Alltid uppdaterad

Fyra bilder från Geberit Tips & Tricks

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar några nyheter, evenemang eller tips för badrummet. Håll dig uppdaterad med de senaste produkterna, viktiga datum för din kalender och mer information om renlighet, optimering av utrymme, komfort, design, användarvänlighet och tillgänglighet i badrummet.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vilket badrum är rätt för dig?

Exakt vilka behov har du? Är det utrymme, renhet eller design som är viktigast för dig? Vill du ha användarvänliga produkter? Föredrar du den extra komfort som exempelvis Geberit AquaClean duschtoalett ger? Eller vill du ha en universell design? Oavsett vilket så förenklar våra badrumslösningar dina dagliga rutiner.

Mer utrymme i badrummet
En högre nivå av renhet i badrummet
Mer funktionell design i badrummet
Mer komfort i badrummet
Ökad tillgänglighet i badrummet
Mer användarvänligt badrum