Inga kalla utflykter till toaletten

Det är inte nödvändigt att stå ut med en kall utflykt till toaletten eller en kall wc-sits

De flesta som ska bygga ett nytt badrum planerar in golvvärme som ger en härlig miljö och känsla. golvet är faktiskt inte det enda som kan vara uppvärmt i badrummet. Även handdukstorken bidrar med känslan av värme.

En uppvärmd toasits? Varför?

Det är lätt att glömma att integrera värme i toaletten, men det som länge varit vanligt i Japan, kan bli verklighet i ditt badrum också.

Inte nog med att den uppvärmda sitsen gör upplevelsen mer behaglig, den ger också fördelar ur hälsosynpunkt. Värme stimulerar generellt cirkulationen vilket i sin tur stimulerar blåsan och tarmarna vilket underlättar hela processen med att gå på toaletten.

Hur?

Sitsvärme är integrerad i många duschtoaletter. En närhetssensor aktiverar värmen när du närmar dig toaletten. Duschtoaletten bjuder inte bara på en uppvärmd sits utan rengör dig även med en behaglig, uppfriskande varm vattenstråle när du har gjort det du ska. Som en varm kram innan du påbörjar dagen.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.