Hur litet kan ditt tvättställ vara?

Det är ingen tillfällighet att djupet på ett tvättställ är cirka 48 centimeter. Som andra saker vi använder dagligen, blev tvättställen standardiserade genom industrialiseringen - förr var tvättställ avsevärt större. Men det finns även tvättställ som är 37 eller till och med 25 cm djupa speciellt framtagna för små badrum och gästtoaletter.

Tvättar händerna i tvättstället

En fråga om harmoni

Vad behöver du tänka på när du ska installera ett handfat på gästtoaletten?

  • Välj ett tvättställ som är så stort som möjligt men som ändå passar in på ytan. Det finns asymmetriska tvättställ med blandaren placerad på ena sidan, som passar särskilt bra i små utrymmen.
  • Självklart ska tvättstället vara tillräckligt stort för att du ska kunna hålla båda händerna under vattnet. Prova dig gärna fram i olika utställningar.
  • Ta en närmare titt både på handfat och blandare. Blandartillverkare erbjuder ofta mindre blandare som är designade speciellt för små gästtoaletter. Ett litet handfat kan vara väldigt snyggt om det har en matchande blandare.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

Alltid uppdaterad

Fyra bilder från Geberit Tips och tricks

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar några nyheter, evenemang eller tips för badrummet. Håll dig uppdaterad med de senaste produkterna, viktiga datum för din kalender och mer information om renlighet, optimering av utrymme, komfort, design, användarvänlighet och tillgänglighet i badrummet.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vilket badrum är rätt för dig?

Vilka är just dina behov? Är utrymme, renhet eller design viktigt för dig? Vill du ha användarvänliga produkter eller skulle du föredra den extra komforten som till exempel Geberit Aquaclean duschtoalett har att erbjuda? Eller föredrar du en universell design? Oavsett vilka dina behov är, förenklar vi din dagliga rutin med våra smarta badrumslösningar.

Mer utrymme i badrummet
En högre nivå av renhet i badrummet
Mer funktionell design i badrummet
Mer komfort i badrummet
Ökad tillgänglighet i badrummet
Mer användarvänligt badrum