Få ditt badrum att skina

Oavsett om de är högblanka eller matta så är metallfärger väldigt moderna. Guld, mässing, koppar och andra metalliska toner är populära i såväl vardagsrum som badrum.

Möbler, accessoarer, lampor och väggmaterial med en metallisk glans är ett måste för att ge de senaste inredningskoncepten extra liv. De bidrar inte bara med en känsla av lyx, utan gör också att olika kombinationer av färger och material smälter in oavsett design.

Iögonfallande metalliska effekter

Förutom metalldetaljer i varma guldtoner, har även svart krom och rött guld blivit omåttligt populära för att skapa minimalstisk design.

Som så ofta är fallet, handlar det om att hitta rätt balans. Undvik att kombinera flera olika metallfärger i ett rum, det kan annars lätt se överdådigt och pråligt ut. Att däremot använda sig av olika ytstrukturer kan skapa något som ser både spännande och harmoniskt ut. Att blanda olika metallfärger med krom ska också undvikas eftersom krom gärna blir dominant i alla typer av rum - även badrum - och inte alls är så neutralt som man vanligtvis tror.

Skapa harmoni

“Guldfärgade blandare är en favorit för att skapa en trendig metallisk effekt i badrummet. Blandare är ganska dominanta i badrum och Geberit erbjuder spolplattor och golvrännor i olika metalltoner för att matcha designkonceptet. Det handlar om att lägga till de perfekta detaljerna i ett harmoniskt badrum“, förklarar Daniel Raissle, chef för produktlinjen Taps and Controls på Geberit.

Fokus på full effekt

Dagens badrumstrender fokuserar på mörka färger och naturliga eller mineraliska ytor som valnöt, skiffer eller betonglook och accenter i metall är det perfekta komplementet. Kom ihåg att det är detaljerna som skänker rummet dess identitet och indvidualitet. Blandare, spolplattor, golvrännor, speglar och tvålpumpar i samma metallton ger en enhetlighet, skapar harmoni och gör att badrummet känns mer hemtrevligt vilket är ett viktigt krav idag.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

Badrumsprodukter

Alltid uppdaterad

Fyra bilder från Geberit Stories

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar några nyheter, evenemang eller tips för badrummet. Håll dig uppdaterad med de senaste produkterna, viktiga datum för din kalender och mer information om renlighet, optimering av utrymme, komfort, design, användarvänlighet och tillgänglighet i badrummet.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev