En trevlig plats att sitta

Vissa dagar känner du dig inte helt i form. Du saknar energi och det känns som om du står på ostadiga ben. Låter det bekant? Sådana dagar kan till och med att ta en dusch kännas som en utmaning.

Geberit badrum med sittplats

Sittplats i duschen

Att växla mellan varmt och kallt vatten i duschen får igång blodcirkulationen och kan ofta göra underverk.

Med plana golvavlopp, optimerade golvmaterial och en sittplats i duschen ökar både komfort och säkerhet. Beroende på din smak kan sittplatsen ha justerbar höjd, en fast installationshöjd eller vara en mobil lösning som hakas fast. Den kan klara hög belastning och tar upp väldigt lite plats tack vare sin integrerade vikfunktion. Även en stabil pall fungerar bra - förutsatt att den är lämplig för fuktiga miljöer.

Dusch med kaklad bänk

En pall kan vara väldigt praktisk

Det är inte bara härligt avkopplande att sitta och njuta av en varm dusch. En pall i duschen kan också användas om du vill unna dig hydroterapi med varmt och kallt vatten eller som ett bekvämt fotstöd om du exempelvis vill raka benen.

En sittplats eller pall är inte alltid det allra vackraste ur designsynpunkt. En bänk som är integrerad i duschen ger ett passande alternativ till mer konventionella sittplatser. I rätt material och färg kan den passa perfekt i den övriga designen samtidigt som den erbjuder extra sittyta - eller utrymme för badrumsaccessoarer.

Råd hos badrumsspecialist

Om du funderar på en sittplats i din framtida dusch rekommenderar vi varmt att du pratar med någon hos närmaste badrumsspecialist. De kan ge dig de bästa råden för just dig.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.