Duscha Fido

En bra hårsil skyddar duschbrunnen från gräs och hundhår

Badkaret är bästa stället att tvätta både stora och små djur i lugn och ro. De kan inte smita så lätt och processen blir enklare för dig. Men om din hund är stor och tung kan det vara i princip omöjligt att lyfta den i och ur badkaret på ett säkert sätt. Om ditt blöta husdjur dessutom hoppar ur badkaret är skaderisken stor för både hund och människa.

Dusch

Om du har en stor hund eller inte har ett badkar är ett säkrare val att placera den leriga hunden i duschen. Det enda du behöver göra då är att sätta på vattnet.

Halkfritt golv

Om du planerar ett nytt badrum är det en god idé att noga tänka över ytan på golvet. Både husdjur och människor kan halka när govlet är blött av vatten och tvål.

Undvik stopp i avloppet

För att undvika att avloppet sätts igen ska exempelvis löv tas bort innan rengöringen börjar. En hårsil skyddar avloppet från både hår och gräs. Den integrerade kaminsatsen i Geberits golvränna förhindrar att avloppet blir igensatt och är enkel att rengöra. Nu kan Fido njuta av duschen!

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

Alltid uppdaterad

Fyra bilder från Geberit Tips & Tricks

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar några nyheter, evenemang eller tips för badrummet. Håll dig uppdaterad med de senaste produkterna, viktiga datum för din kalender och mer information om renlighet, optimering av utrymme, komfort, design, användarvänlighet och tillgänglighet i badrummet.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vilket badrum är rätt för dig?

Exakt vilka behov har du? Är det utrymme, renhet eller design som är viktigast för dig? Vill du ha användarvänliga produkter? Föredrar du den extra komfort som exempelvis Geberit AquaClean duschtoalett ger? Eller vill du ha en universell design? Oavsett vilket så förenklar våra badrumslösningar dina dagliga rutiner.

Mer utrymme i badrummet
En högre nivå av renhet i badrummet
Mer funktionell design i badrummet
Mer komfort i badrummet
Ökad tillgänglighet i badrummet
Mer användarvänligt badrum