Duscha Fido

En bra hårsil skyddar duschbrunnen från gräs och hundhår

Badkaret är bästa stället att tvätta både stora och små djur i lugn och ro. De kan inte smita så lätt och processen blir enklare för dig. Men om din hund är stor och tung kan det vara i princip omöjligt att lyfta den i och ur badkaret på ett säkert sätt. Om ditt blöta husdjur dessutom hoppar ur badkaret är skaderisken stor för både hund och människa.

Dusch

Om du har en stor hund eller inte har ett badkar är ett säkrare val att placera den leriga hunden i duschen. Det enda du behöver göra då är att sätta på vattnet.

Halkfritt golv

Om du planerar ett nytt badrum är det en god idé att noga tänka över ytan på golvet. Både husdjur och människor kan halka när govlet är blött av vatten och tvål.

Undvik stopp i avloppet

För att undvika att avloppet sätts igen ska exempelvis löv tas bort innan rengöringen börjar. En hårsil skyddar avloppet från både hår och gräs. Den integrerade kaminsatsen i Geberits golvränna förhindrar att avloppet blir igensatt och är enkel att rengöra. Nu kan Fido njuta av duschen!

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.