Badrumsrenovering lönar sig

Från tråkig, beige 80-talskänsla till ett elegant badrum med modern inredning och hög komfortnivå. Det största önskemålet från familjen på tre personer, var att byta badkaret, som stått oanvänt i många år, mot en härlig, rymlig dusch med golvränna. Och att ersätta den trofasta gamla duschtoaletten med en modern variant.

Badrummet före renoveringen
Badrummet efter renoveringen

Tidlöst och modernt drömbadrum

Målet var att få en helt ny look med modern badrumsinredning. Det gamla beige, delvis mönstrade kaklet revs och gav plats åt stora kakel- och klinkerplattor i en gråbeige nyans. Dessa skänker en naturlig och rymlig känsla till badrummet. Den tidlösa färgpaletten med nyanser av beige, brunt och grått som används genomgående i rummet, skapar en sofistikerad miljö. Handdukar i dämpade röda toner ger en färgklick samtidigt som de plockar upp den korallröda nyansen i våtrumstapeten. På tal om våtrumstapeter så är de ett utmärkt alternativ till kakel i fuktiga utrymmen. De är hållbara och finns exempelvis med naturmotiv vilket är ett perfekt sätt att plocka in naturen i rummet om man inte har plats för växter. En uppskattad effekt i familjens badrum är att våtrumstapetens motiv speglas i underskåpets gråbruna glasfronter vilket ger skåpet en spännande touch beroende på hur ljuset faller.

Härlig badrumsinredning med smarta funktioner

Både det gamla tvättstället och badrumsskåpen ersattes med helt nya lösningar. Tvättstället spelar en central roll i alla badrum och valdes med stor noggrannhet. Den vackra formen i den asymmetriska lay-on-modellen kompletteras med en praktisk förvaringsyta runtom och är ett riktigt blickfång. De vackra, matchande badrumsmöblerna med flexibel lådinredning erbjuder välorganiserad förvaring. En annan visuell höjdpunkt är badrumsspegeln som med ljuslist och melamin med trätextur, matchar badrumsmöblerna perfekt. Och för en extra lyxig känsla och fräschör valdes en ny exklusiv duschtoalett som rengör användaren med en behaglig, kroppstempererad duschstråle.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

Alltid uppdaterad

Fyra bilder från Geberit Tips & Tricks

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar några nyheter, evenemang eller tips för badrummet. Håll dig uppdaterad med de senaste produkterna, viktiga datum för din kalender och mer information om renlighet, optimering av utrymme, komfort, design, användarvänlighet och tillgänglighet i badrummet.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vilket badrum är rätt för dig?

Exakt vilka behov har du? Är det utrymme, renhet eller design som är viktigast för dig? Vill du ha användarvänliga produkter? Föredrar du den extra komfort som exempelvis Geberit AquaClean duschtoalett ger? Eller vill du ha en universell design? Oavsett vilket så förenklar våra badrumslösningar dina dagliga rutiner.

Mer utrymme i badrummet
En högre nivå av renhet i badrummet
Mer funktionell design i badrummet
Mer komfort i badrummet
Ökad tillgänglighet i badrummet
Mer användarvänligt badrum