Där romantik möter vardag

Om du har förvaringssutrymmet i badrummet under kontroll, behöver du inte vara orolig när det gäller vardagens rutiner i badrummet

Stearinljus sprider ett mjukt sken, rosenblad ligger utspridda, en lockande doft och mjuka ljud fyller luften. Äntligen kan du koppla av helt och fullt… men vänta lite – ljusen och rosorna var igår kväll. Nu är klockan sju på morgonen och du skickas tillbaka till vardagen utan pardon. Familjemedlemmarna ska iväg till jobbet, skolan och dagis och alla försöker att klämma in sig i badrummet samtidigt – vilket är en flaskhals varje dag.

Ena minuten är det en oas av välbefinnande och nästa som en bikupa full av aktivitet. Badrummet måste klara en mängd olika krav – ibland samtidigt. Med genomtänkt design och generös förvaring är det möjligt. Det är en konst att placera sina saker rätt i badrummet så att allt har en logisk plats och snabbt kan nås. Spegelskåpet är den perfekta platsen för de saker som används oftast - som tandborstar, deodorant och kosmetika. I bästa fall klarar sedan skåpet under tvättstället förvaringen av allt från hårborstar och ljus till handdukar och hårtork. Om du vill ha ännu mer förvaring så är ett överskåp eller högskåp en god idé.

Om du har förvaringen under kontroll behöver du inte fasa för vardagens liv och rörelse i badrummet – istället kan du se fram emot lugna och avslappnade stunder där.

Mer verktyg för digFå inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.