Geberit

Geberit urinalsystem –
alla fördelar från samma källa

Helhetskoncept för minskad vattenförbrukning

Alla komponenter i Geberit urinalsystem är utvecklade för minimal vattenförbrukning utan att kompromissa med hygienen.

Optimal avspolning

Den genomtänkta inre geometrin och det matchande sprayhuvudet säkerställer optimal avspolning, även vid en spolmängd på endast 0,5 liter.

Tillbaka

Flexibel spolmängd

Ventilen har en inbyggd flödesregulator som ställer in optimal spolmängd efter vattentrycket i byggnadens försörjningssystem.

Tillbaka

Vattenfri lösning

Geberit urinaler Preda och Selva lämpar sig även för vattenfri drift. Det specialutvecklade hybridvattenlåset garanterar en hög utloppskapacitet.

Tillbaka

Sömlös estetik

Alla komponenter i Geberit urinalsystem är perfekt anpassade efter varandra vad gäller utseendet. Tidlös design som passar i alla miljöer.

Mångsidig design

Geberit spolplattor finns i flera olika utföranden, färger och material. Med både manuell och beröringsfri spolning.

Tillbaka

Två urinaler att välja mellan

Geberits kvalitet finns nu även som porslin – den smala urinalen Preda och den robusta urinalen Selva. Båda finns i olika utföranden, inklusive vattenfri drift.

Tillbaka

Matchande skiljeväggar

Ett brett utbud matchande skiljeväggar med olika färger på glaset eller plasten fulländar Geberit urinalsystem.

Tillbaka

Integrerad styrning

Den integrerade urinalstyrningen är en höjdpunkt ur både en visuell och en funktionell synvinkel. Styrenheten är nästan helt och hållet dold under porslinet.

Tillbaka

Enkel montering

Det som verkligen får produkter från Geberit att stå ut från mängden är hur de underlättar installatörens arbete. Detta är en aspekt som det lades stor fokus på vid utvecklingen av urinalsystemet.

Justerbart vattenlås

Höjden på vattenlåsets hus kan justeras utan verktyg. Det har aldrig varit så lätt att få det att passa perfekt.

Tillbaka

Förinställda installationselement

Med förinställda Geberit installationselement är du garanterad en välbeprövad, smidig montering och kan lita på funktionssäkerhet bakom väggen.

Tillbaka

Hållbar och miljövänlig

Med sin låga resursanvändning bidrar Geberit urinalsystem till att uppfylla den hållbara byggsektorns höga standard.

Vattensnål

Alla komponenter är utvecklade att spara vatten. Det noga genomtänkta systemet ger maximal effekt med minimal resursanvändning.

Tillbaka

Minimal förbrukning

Till och med driften av Geberit urinalsystem är miljövänlig, till exempel med hjälp av hybridvattenlåset eller den självförsörjande strömförsörjningen.

Tillbaka

Flexibel, oavsett dina behov

Geberit urinalsystem har en passande lösning oavsett uppgift. Även när de tagits i drift är de flexibla nog att möjliggöra eftermontering ifall dina behov förändras.

Beröringsfri eller manuell styrning

Utbudet omfattar ett flertal manuella och elektroniska dolda kontrollenheter för urinalen som ger olika inställningsmöjligheter.

Tillbaka

Strömförsörjning med valmöjligheter

Till utförandet med integrerad styrning kan du välja mellan nätdrift, batteridrift och självförsörjande strömförsörjning.

Tillbaka

Integrerad styrning

Dockningsstationen för styrenheten har ett enhetligt gränssnitt som gör det möjligt att byta typ av strömförsörjning vid ett senare tillfälle.

Tillbaka

Justerbara spolprogram

Spolmängder och intervall kan justeras individuellt. Här erbjuder Geberit urinalsystem fullständig flexibilitet – till och med en vattenfri lösning.

Tillbaka

Tillförlitlighet från marknadsettan

Du kan förlita dig på bestående funktionssäkerhet. Alla komponenter hittar du enkelt hos en och samma tillförlitliga källa: Geberit, nummer ett i Europa inom sanitetsteknik.

Förebygger kalkbeläggningar

Det genomtänkta sprayhuvudet ger extra hög flödeshastighet, vilket ger ett naturligt skydd mot kalkbeläggningar och stopp.

Tillbaka

Ventil med kombinerat filter mot stopp

Ventilens kombinerade grov- och finfilter motverkar effektivt stopp orsakade av föroreningar i vattentillförseln.

Tillbaka

Beprövade komponenter från Geberit

Alla komponenter i Geberit urinalsystem har testats i praktiken, är hållbara och levereras med reservdelsgaranti i minst tio år framåt.

Tillbaka

Varaktigt ekonomiska

Geberit urinalsystem är anpassade till de särskilda behov och krav som offentliga miljöer ställer. Detta garanterar maximal kostnadseffektivitet vid kontinuerlig användning.

Smidigt underhåll

Slitdelar i Geberit urinalsystem såsom vattenlås och avloppssilar säljs till ett överkomligt pris. Generella underhållsarbeten utförs enkelt och snabbt.

Tillbaka

Låg vattenförbrukning

Tack vare optimal spolning med endast 0,5 liter vatten och en lösning för vattenfri drift minskar driftskostnaderna permanent.

Tillbaka

Spara tid på underhåll och rengöring

Eftersom funktionskomponenterna är lätta att komma åt utan att behöva ta av porslinet går det extra snabbt och enkelt ett underhålla och rengöra systemet.

Tillbaka

Komponenter optimerade för hygien

De olika installationselementen i Geberit urinalsystem är inte bara lätta att rengöra – tack vare sin sofistikerade design förebygger de även föroreningar.

Kantlös design

Behaglig att se på, hygienisk att använda. Alla komponenter, från det kantlösa porslinet till skiljeväggarna, förebygger dold smuts.

Tillbaka

Skvättfri avspolning

Avspolningen med sprayhuvudet är skräddarsydd för den inre geometrin i Geberit urinaler, vilket både förbättrar hygienen och motverkar dålig lukt.

Tillbaka

Hybridvattenlås med luktminimering

Det innovativa hybridvattenlåset med membranväxelverkan har en hög utloppskapacitet och minskar samtidigt utsläppet av dålig lukt.

Tillbaka

Enkelt underhåll

Alla funktionselement är lätt åtkomliga utan att behöva ta av porslinet – en viktig fördel när det är dags för underhållsarbeten.

Direkt åtkomst till sprayhuvudet

Sprayhuvudet kan enkelt bytas ut framifrån och skyddar tack vare den höga flödeshastigheten mot kalkbeläggningar och stopp.

Tillbaka

Lättåtkomlig styrning

Vid integrerad styrning är styrenheten placerad i en dockningsstation på undersidan av urinalen. Vid service och underhåll krävs ingen demontering – det är bara att öppna luckan.

Tillbaka

Vattenlås med direkt åtkomst till avloppet

Vattenlåset är lätt åtkomligt ovanifrån och kan snabbt bytas ut. Detta möjliggör direkt åtkomst till avloppssystemet.

Tillbaka
Back to Start